søndag, april 02, 2006

så er der sket noget nyt

som er at understregede, overvurderedes weblog har skiftet navn og udseende. Blev træt af at sidescrolle for at læse og blev træt af olivengrøn og blev træt af elgmand og har bare tømmermænd og lyst til at spille smart og ændre et element i mit liv som ikke er betydningsfuldt nok til at det var farligt hvis det gik galt men heller ikke uvigtigt nok til at gå i glemmebogen umiddelbart efter implementeringen .

velkommen til

hauser

ps: alt forbliver altid det samme ikke blot i essensen eller an sich eller, men ganske konkret ogsåvidere. det er ikke verden som forfalder, det er øjnene, og her er ikke langt fra noget til intet men alligevel en afstand som virker uoverstigelig lige indtil man tillærer sig selv et udifferentieret udsyn. for kroppens optiske system er men alt andet er ikke og ikke engang med dette blot med med alt andet tillige:

From all which laid together and duly considered, we may clearly deduce this inference. In the first act of vision, no idea entering by the eye would have a perceivable connexion with the ideas to which the name earth, man, head, foot &c., were annexed in the understanding of a person blind from his birth ; so as in any sort to introduce them into his mind, or make themselves be called by the same names, and reputed the same things with them, as afterwards they come to be
- Berkeley: A New Theory of Vision


Se nu at aflære det kendte og aflure

måske musikken er vejen