tirsdag, januar 10, 2006

Fanget med nonner!

Understregede, overvurderede medsamt partnere tilbragte tidligere paa maaneden 48 timer (til tiden) i indisk tog. startede varmt, sluttede omkring frysepunktet i nayii dilli. Delte saeder med 3 nonner, som startede en mindre sweatshop og alluderede til strippoker paa klosteret, een pensioneret hollywood-masseuse som ikke broed sig om slige affaerer, samt 1 nydelig ung sydindisk herre, udmaerkende sig selv ved at have medbragt mors idli til hele turen.
Herefter afhentedes moedrende afkom + yngre Schwester + vedhaeng og alle er nu i god behold i Jaipur, Rajasthan, selvom. og. og sletikke charmerende overhovedet, men tvaertom og helt paa hovedet en ganske anden oplevelse end sydens smil og kokosdrikke og een uhyggeligt staerk ingefaersodavand med det tilforladelige navn pops som blev koebt i det joediske kvarter lige ved siden af maurerens sidste blaa tegl og kasser med doerhaandtag. Til gengaeld er her beskidt, folk er generelt uvenlige og understregede, overvurderede reduceret fra menneske til omvandrende haeveautomat. men flotte laedersko og paladser, paladser elelefanter og kolde kolde taeer.
herudover anskaffede mandenkendtsommellemnavn selveste jullandspesten, fremtryllet af mustache- og sweaterklaedt veltalende, a-baal, etc./
ser frem til varanasis gyder

kaspar

ps: det er ikke til at sige, hvad det er, som gaar galt, men maaske er det 7 mand i en lille lejlighed baade for- og efterfulgt af tremandsvaerelser som siger fra. idag staar den paa ayurvedisk forkaelelse, barbering, curry og tagore. og saa spiste man i the revolving restaurent, som ikke var -volting eller noget kun de stakkels komatoese livemusikere og en unge som var gaaet i hak som kun en nordindisk gadehund normalt kan goere det.
og saa er der kameler.
denne skaerm er ude af stand til nogetsomhelst. og heller ikke her sker der meget for hvert et bogstav er kun faa pixels hoejt og dermed skal der skrives flerehundredetusinderafmillioner af liniers tekst foerend noget haandgribeligt forefindes i den skammelige mangel paa bevidsthed som kaldes bevidstheden (baade afsaender og modtager) som unaegteligt er under angreb og opsejling. hver dag nye skridt - den korteste rejse starter - den laengste fortsaetter og alt indimellem (som er alt det interessante) hverken af-ud- eller ophoerer men uden godt eller ugodt (for nu at tale esperante som de dannede selv).
dette er ikke et lyspunkt.
- Det kan De da ikke mene?
- Jo, lille froeken, det kan De tro jegkan.

pps. Roth uden -stein men med differerende fornavn har begaaet en bog som velsagtens er anbefalelsesvaerdig. Manner jeg er sikker paa at rabindranath ville hade denne blog, som han vel i oevrigt og velsagtens ville hade alle andre skriblerier uden maal og med traekkende tiden og laeseoplevelsen (aldeles upaedagogisk) i langhalm med nakkedrag og -traek.

opp: husker du?

ppps: dette er ikke terapi - sjaelen bliver aldrig syg, aldrig moerk, aldrig. men paa den maade havde arthur jo ret, naar han sagde at tilstanden af ikke-lidelse er lig med. men det er jo ogsaa bare en gang fisolofisk bullshit!

ppppps: skaal kosmonauter og broedrende pantagruelister. nu skal medicinen indtages og det i flydende form!