fredag, december 23, 2005

serendip

Ahh. efter lanka nu bedre igen.

der var dyrt men smukt. aldrig saa jeg saa deejlig en oe. og maden smagte godt og der var millioner af nuancer af groent og alting fungerede og jeg loeste alle gaader, koerte med klatten, hidsede mig op og ned igen og var naer blevet ramt af en faldende kokosnoed af den roede slags som er lidt mindre end de groenne (for ikke at tale om dobbelt-kokosnoedderne!!)..
og saa snakkedes med indtil flere elefanter, og ingen af parterne blev bange, men deres skind foeles sommm... mmmm ... elefanthud. kan ikke sammenlignes, men der var en baby paa str med en golden retriever og den var godtnok dejlig og vi tog billeder af den med et twistable camera, som erstatter det gl dysfungerende.

og saa besoegtes botanisk have. og der var ogsaa paent og flagermus med vingefang som rundetaarn eller hvad man siger, og et kanonkugletrae (harmanhoertkendtmagen?) og en mand uden tommelfingre som sagde "livet er her" imens han fyldte jord i potter. Og det har han vel ret i selvom han var tysker og ihvertfald ikke bange for tsunamier, som han sagde

og saa derefter et besoeg i en dyr lufthavn og til en billig lufthavn og med en billig bus kom til et billigt hotel. men her var ikke smukt eller nogle vinduer for densagsskyld og saa kan man jo drage videre, naar man er i frankrig. For det vares (augh den danske grammatik).
i hvert fald i Pondicherry, hvor gaderne hedder ry og gamle franskere laver unger paa unge indfoedte og i det hele taget en ret joergen lethsk oplevelse med god (for ikke at sige fremragende) mad i smukke omgivelser og et behageligt langsomt tempo. spiste moules med havudsigt og tigerreje-tikka frisk fra tandoor.
saadan goer mennesket.
se mennesket.
se, nu spiser han.
nu skriver han.
skrive skrive skrive

og nu spiser han igen

hasuer
=
ps

nu kommer der maaske ikke mere, men alligevel: er nu efter 2 timers forbloeffende behagelig bustur i mammallammallammallallapuram eller mahabalipuram som forkortelsen lyder - men det goer ikke noget.. det tamilske alfabet er ikke et alfa-bet,, for de bruger ikke rigtige bogstaver men bare nogle kruseduller og saa er det jo ingen sag at skrive ullabulla.

og en sidste ting : ongabonga er sletikke afrikansk, men lankansk. saa ved i det.
og laxman er for vild.

og hvorfor bor professoren i auroville??