onsdag, oktober 19, 2005

kolkatta rains

riverrun, past eve and adam's eller sagt på den anden: det regner. det pisser nisser ned! regn i kolkata er saa sikkert som stroemsvigt i varanasi - fra 19.00 - 21.00 og igen fra ca. midnat. Husker det fra sidst, hvor vi svömmede omkap med rotter og vi lå nede i Biscayen og kokken kom löbende og i oevrigt kan hjernen ikke fatte, hvor mange mennesker, der bor i denne by. Understregede, overvurderedes bedste bud er, at vedkommende, som er mig, har set i omegnen af 2.354.852,67 forskellige ansigter idag. og jeg har endda kun vaeret paa markedet og universitetet hvor boghandlerne staar langs vejkanten som prostituerede paa graensen til rusland og faldbyder ikke kroppe men tanker til understimulerede ungersvende; kort sagt: der er mange af dem. Men som det saa ofte gaar i dette land, virker det som om, de alle sammen saelger de samme boeger.
og de intellektuelle haenger ud paa de Bengalske Kaffesaelgeres Organisations Kaffehus, som lidt ligner og lyder som en stor kantine men men uniformerede Organiserede Bengalske Kaffesaelgere som tjenere. 1 kop med uden sukker: 1 kr. Til gengaeld lugtede toilettet af ... japuhadamen man kan jo ikke vaere for fin paa den hernede. Faktisk kan man godt, men det er lidt for dyrt - til gengaeld er det sjovt at haenge ud med folk, der har penge på græs (eller tværs eller hvadeter) eller og.
a æ å ª ö i æ å og tak til synderjölland. Tak til juraprofessoren for asciitabelbevidsthed og til generogforældre for hukommelse. nu blives det næsten læseligt igen.

hvor meget mere man bliver mindet om, at ubevidstheden er en psykose, som holder virkeligheden på afstand, når man befinder sig hernede, hvor eens ukalibrerede post-sanselige forsvarsmekanismer lukker snartsagt hvadsomhelst indenfor og folk man troede var tiggere viser sig at være mennesker og omvendt og man sveder og sådan foregår det ikke i Europa og en mand der hedder Pillai er punktligere end filosoffen fra Königsberg og pludselig har man köbt en mandolin og glider med i menneskemylderet og dufter til den regnvåde verden hvor visse væsener ikke altimens andre har det værre, hele verden er begyndt at lække og der lyder vilde hyl fra kåde ungersvende på gaden for dette er en orgiastisk livmoder af en by, hvor flerarmede og stærkt bevæbnede åbenmundede og blodsavlende gudinder, slips med slikhår og Tagore i flere generationer -nogle mere nedstammende end andre - deles og kæmper om den britiske kaffe, hvirvler rundt på tantras dansegulv med kæppe i hænderne og undgår på mærkværdig vis at klöjs i det tænderskærende söde slik der er byens specialitet sammen med fish curry og og . Dette er ikke en sætning. og problemet med dether land er at der er alt for mange mennesker og meninger og hvad med börnene (buhuu). men der er ingen Lette Lösninger selvom der er indtil flere riffelforretninger der sikkert gerne og måske endda hellere smider et par dumdumkugler oven i handlen i stedet for at sætte prisen ned. De blev i övrigt forbudt efter briternes massakre på stakkels vilde negre i Sudan i 18hundredetallet engang. men derfor ligger det alligevel nord for Calcutta.

What a fabulous place to be to witness the immersion of the diabolic idols of the natives into the majestically foul-smelling hoogly where the