torsdag, september 08, 2005

heDEslag

Vi forlod bjergene og bevaegede os ned i bakkerne. Snart drager vi helt ned paa fladt land, men jeg ved ikke, om verden stadig eksisterer dernede eller om den er smeltet under heden. Det virker som om, at de 2000 meters nedstigning vi gjorde i gaar haevede omgivelsernes temperatur med ca. 857 grader, og jeg er bange for at tage de sidste 500 meter nedad til Varanasi paa mandag! Vi er i Rishikesh, og her er hedende, svedende varmt. Og Robin + Dr. Schmidt: hold jer langt vaek herfra. Paa hver jeres maade ville i hade det af et godt hjerte.
Dette er endnu et eksempel paa Spiritualitet til Salg: Her er Reiki-krystal-originalandbest-yoga-masters paa hvert et gadehjoerne, og peace-man-i'm-sooo-spiritual-and-i-like-totally-understand-this-country-hippier friske fra haeren og forsoeger nu at vaere deres egne overordnede. Det gaar skidt.
Det er sjovt som et gammelt helligsted kan ende med at vaere en skygge af sig selv (i hvert fald mht til alt detder koeb og salg af frelse, som vel ikke ligefrem kan siges at fremme nogens udvikling).
Det vaerste er vel dem, der tror paa, at det rykker noget i deres liv, hvis de tager et 6-ugers yogakursus (afsluttes med Certifikatuddeling). kan efterhaanden mere og mere tilslutte mig HD: I would not have any one adopt my mode of living on any account; for, beside that before he has fairly learned it I may have found out another for myself, I desire that there may by as many different persons in the world as possible; but I would have each one be very careful to find out and pursur his own way, and not his father's or his mother's or his neighbour's instead.

under alle omstaendigheder er hippien altsaa ikke doed. Og det er spiritualiteten heller ikke. De to stoerrelser har forrykket sig i forhold til hinanden, og det er bestemt ikke laengere paa det beskidte toej eller stoerrelsen paa eens chillum, at man maaler aandelig udvikling. Snarere.

lang smoere, nu faar det vaere nok

ksauser

ps: endnu engang: dette er n o holdsbarredaltieetudenrettelserf*ckingrentkerouacoffthehook.

sindets slettelak - overfoersel fra min spole til jeres