søndag, oktober 30, 2005

aandelig syndflod

har vaeret paa uni. og paa cykel i kaotisk trafik og det var dejligt. og lidt farligt naar bremseklodserne falder af midt mellem tusind millioner trafikanter. Ja, vi elsker dette Landet. og talt med en overstadig professor med halskrave og kvalmt soede kager. har moedt en niller som ogsaa har overlevet the horrorterror som ikke har paavirket noget saerligt i Kashi (hvor man jo med puranisk garanti opnaar en munter doed og derefter whoknows). Vejret er dejligt, de (hvem de saa end er - jeg har ingen anelse - snup en moerkets magter (spiller De HeroQuest paa dansk?)) vasker ghats og pynter op til diwali (spending spreeeeeee yippeee).
Tilabandheshvar lingam er selvopstaaet (svayambhu) og vokser med een birkes om dagen. Hvis en birkes hedder birkes. hernede hedder det Tila - og deraf og saa vildere. Overlevede den muslimske invasion og efterfoelgende gentagende destruktioner af templer og denslags her i nordindien. Der er eet tempel mere, som ogsaa klarede sig gennem farerne - det laa for langt ude paa landet og det goer det stadig, men der kom et universitet.
Og kan Madan Mohans aske ses paa naya vishwanatha mandir paa bhu? og hvorfor koerer loftventilatoren doegnet rundt i et afspaerret kammer, som kun indeholder ovennaevnte urne, medsamt eet styks shiv-murti. altsaa: sveder de doede?

hermed hauser

ved vejen: foelgende skilt i Kolkata: Love for Sale - 100% discunt.
og her er de ogsaa med deres Spiritual Diluge (som maaske er dialog, men jeg foretraekker Sintflut fordi en saadan maaske nok kunne vaere paa sin plads).

og paa Hollandsk (eller nederlandsk som de foretraekker at kalde det selv) kan man ikke benytte referencer til endetarm+anus til fornaermelser. Det er det eneste sprog i verden, hvor det er tilfaeldet.
og jo: zigeuner, bolcher og kommasemikolondebatter findes ogsaa under digerne.