fredag, november 11, 2005

it's like this and like that and like this and like that and like this and like that and like this y'know

hoerte en historie om en sydindisk landsby. I sydindiske landsbyer har man faelles toiletfaciliteter - udhusene bygges, saa det afstoedte materiale dumper ned i en faelles bunke nedenunder. Denne bunke ogsaa svinesti. Hvad sker der med svinene, naar een af landsbyens indbyggere bliver narkoman? og naar denne mand senere doer af sit misbrug?

Derudover spiste indisk paa Keshari med erikji og h, fik foraeret en kurta af guruji, og saa er tidl. prez K. R. Narayanan netop doed i en alder af 85. Grundet national soergeperiode paa een uge aflyses kultur- og musikfestivalen Ganga Mahotsav, der ellers ville have startet paa loerdag. Dev Dipawali den 15 gennemfoeres som altid - guderne tager ikke hensyn til denslags smaating!

Har sovet 2 times doedlignende tung soevn i eftermiddags. og ved siden af mig sidder en 10aarig knaegt og skriver emails til sine turistvenner (de fleste franskmaend, saa vidt jeg kan lure mig til).

denne netcafe benytter fairy queen generatorstroem, og idag saa jeg pasta, som var "untouched by hands" - det bliver det ikke ved med at vaere.

hsu

ps: hvorfor har vi for faa vokaler og for mange konsonanter i det danske skriftsprog? - maaske skulle man begynde at arbejde paa dannelsen af en paleografisk kanon - en effektiviserende hovedrengoering.
og hvorfor indere ikke kan lide lakrids: hovedsageligt fordi vi (i danmark) kategoriserer piratos som "slik" eller - som man siger hernede - sweets. som den stakkels bengaler sagde: no smell and looking like the chocolates. Overraskelser var (an)kommende til ham.

pps: man maa se indad. til- eller frafredsheden med tilvaerelsen i dette land (der, som rejsende ved, udgoer en art eksistentiel stopprove) ligger og laegges indefra. Heri bestaar fejltagelsen fra de soegende der finder: de opfatter den varme groed som noget, der ligger herude. Det er muligt, det ser ud som om, der er mere af den her i Indistan, men det er falske fortolkende (og naive) forhaabninger. hvad der herefter er ikke ...