søndag, februar 05, 2006

daarlig mund i smagen

hvad er det nu for noget med de tegninger der?
naamen her er alt ved det gamle, dvs det nye. Ikke meget gentager sig selv hernede eller ogsaa er det det hele men i cyklusser saa lange, at bevidstheden ikke opfanger repetitionen. Ikke meget gentager sig selv hernede eller ogsaa er det det hele men i cyklusser saa lange, at bevidstheden ikke opfanger repetitionen.
Besoegte trommemagermand idag med ordre hjemmefra og opdagede, at videshal-trae tilsyneladende er ulovligt. hvem skulle have troet det? - ikke understregede, overvurderede, men saadan er der saa meget hernede.
lider man ingen noed forstaar man ikke, hvorfor reaktionerne paa barnlige provokationer kan vaere saa voldsomme - men hvis man ikke har overskud til at tage en reel kamp op, bliver en saadan sag en nem undskyldning for at lufte alsklens.
og derudover: vi pisser paa deres symboler, de braender vores (for det er vel ikke tabet af et enkelt dannebrogsflag eller et par mejerimillioner (selvom arghlacheferne jo osse har brug for at tjene lidt penge af og til) eller et enkelt hus eller to det handler om. Det er jo selveste ytringsfriheden som man taler om som man talte om selveste hans majestaet den enevaeldige og diktatoriske eller. eller. ytringsfriheden i dk fungerer efterhaanden mere som vaabenlovgivningen i staterne - det er rigtigt, at det kan vaere (nogen ville sig er, men understregede overvurderede binder sig ikke til andre principper end det ikke at binde sig til andre principper end det ikke at binde sig til principper over- eller underhovedet) en god, ufarlig og demokratisk rettighed, men naar denne (som de usaske haandvaaben) forvaltes af ...
hmm
sure opstoed nok
alt ok her
foeltes i et par dage som var man en flue fanget i en allerede afdoed edderkops aflagte spindelvaev. intet skete. tapetet blegner langsomt hernede (hovedsageligt fordi ingen indere tror paa tapet, men maler direkte paa vaeggen), til gengaeld samles smaa stoevpartikler hastigt til stoerre - maaske man skulle timelapse det.

som de siger hernede: no wife no life (hertil tilfoejede en bekendt or no strife)
paa den anden side siger de ogsaa no chicken no curry no money no worry og det er jo en maerkelig ting at sige

hauser

ps: beklager at maatte blive aktuel - det klaeder ikke. og det er ikke engang noedvendigt. og om 10 minutter er alting glemt.

pps: fortiden retfaerdiggoer intet, frikender ingen. nutiden er en selvisk nar. eller rettere (idet nutiden vel naeppe er en person): nutiden forvaltes af en flok selviske narre. selv leth kan skrive under paa den. udoedelighed findes i oevrigt heller ej. eller julemanden. ha!