søndag, januar 15, 2006

nochmal

her er. Og det er vi efterhaanden mange, som er enige om.

ellers alt ok

hauser\kasp

ps: hvad er pattedyrsfobi egentlig? og foedevareditto?

pps: dejligt igen at vaere i de vantroendes hoejborg, bananarasi, spisende aebletaerte m vanilieis. auaah. og saa var det vanen tro dragefestival. men uvanen tro blaeste det for meget til egentlig sjov. til gengaeld var der heller ikke stroem til de private pa-anlaeg det meste af dagen. hermed en transcendent taksigelse.
fik introduceret moedrende ophav oa. til familien hernede, spiste kidgeree og lyttede vantro paa beretningerne fra lahore. der svares igen. og saa fandt understregede, overvurderede endelig frem til james kippen - og igaar hoertes raag raageshwari og det var jo en smuk oplevelse.

ppps: himlene plettes af farvestraalende papirdrager, der som sommerfugle fanget i vinden flyver hoejere og hoejere for derefter pludseligt at blive kaldt tilbage af tyngdekraften og kort derefter stilfuldt laegge sig paa ganges - ventende paa at blive samlet op af ivrige boernehaender i solens sidste straaler kun for naeste dag igen at vaere aktivt passive deltagere i tagterrasseejernes soenddagsfrie afkoms kamp om dominans i denne del af verden fanget mellem himle og helveder, som antenner til guderne vidner til og billeder paa alt hvad haender i de labyrintiske moerke og gyder som udgoer den by nedenunder os vi kalder for anandavana.

p4s: vandet i ganges indeholder 1.000.000 gange saa mange colibakterier per kubikmeter som blaat-flag-badevand i dk

posvs: det er stadig dejligt at sejle derudad