søndag, oktober 18, 2009

a lazy sunday eve

ingen sikkerhed, kun antagelser, opmålinger, tilsnigelser kvalificeret gætværk ogsåvidere. Og der er blod på bordet og plaster på fingeren og en lille smule finger på æggen, og hvis understregede, overvurderede skulle leve af fingrene, ville han gå brødløs de næste par dage. Det smerter mig at skrive e, r og andre væsentlige palæogrrrafiske bidrag til disse forståeligt uforuroligende forfærdeligheder. s er helt ok, men.

hAk Aspar kufkuf

ps - - i mangel på begejstring for taster og tommelfingre og trykfølsomme enheder i begge ender af denne tastaturmedierede kommunikation - en argumentation baseret på tryk og rytme - der er ingen kærtegn igennem denne (eller de fleste andre eller)

sånoed lrårrt. har ikke tænkt en ærlig tanke i månedsvis og stadig ikke og er helt blank på pennen og uden - der er intet som flyder i en lind strøm og alt, hvad der kommer kommer af sig selv og er helt uden værdi uden de 10tusinde timer det kræver at lære at udtrykke sig i sit valgte - det eneste, hanhamderjeg har brugt så meget tid på er sgu at sidde på lokum.

nå, men .

der er frustrativer afbrydelser overgrabbelser, undertryk -jeg -vejs og derfor er det om at smide præfrontalismen væk og bare give sig hen til den smukke adrenalin og de mildt rasende endorfinfinfiner. puha en bæ, den dér.