fredag, februar 09, 2007

fremme igen

Saa er understregede, overvurderede nok engang fremme i Bananaras (sidder as saedvanen tro hos Banananandan), hvor det tager laengere tid at servere en portion musli end en grillstegt kylling, og hvor popoprekvalmerne paa computerskaermen soeger at afsaette gifteklare maend og kvinder direkte til mig uden omsvoeb og kastebarrierer. Flyvetur lang og udmattende. Derefter kort, soevnloes soevn efterfulgt af en laengere togrejser med luxusjernbanen. Mad serveret med 30 mins mellemrum over en 12timers periode.
Nu: alt fyldt med koreanere som spiser i flok og af samme skaal. guruji har det godt, hans fader langt mindre, men han er trods alt ogsaa tre-og-halvfemte-snese - det er han ikke saa meget laengere, toer jeg desvaerre vove at ud- frem- forud- bagud-. Den Sidste Bog medsamt er ogsaa tilstedevaerende, den trinde gangster kalder ham lasgollu - men han har vel ogsaa stukket naebbet for dybt i sin rasgulla. (en lille vittighed om De permitterer min perspiration).
Thoreau er med paa rejsen, udfylder som saedvanlig sin rolle paa smukkeste vis. anbefales alle ananalfabetister.

saaledes foerste
herefter / engagement
suprasonisk teologisk
megalofonisk

men foerst om fem-seks natlige dage

kakatetekakahauser

ps: savner den udvalgte, indkaarne. Livet er surt paa en traehaard stenbriks med en saek kartofler under sig og tusind hundes rekreation af kuruksetraslaget i oerene. Laeg dertil kaklede vaegge uden kumme. Den staar paa gangen.